Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SEGÍTSÉGNYÚJTÁS SZÜLŐKNEK KINEZIOLÓGIÁVAL

Valljuk be egyáltalán nincs könnyű helyzetben, akinek sérült gyermeke van. A kezdeti időkben a legnagyobb nehézséget általában a gyermek állapotának elfogadása jelenti, az egészséges gyermekről szőtt vágyak elengedése, ami sok esetben megegyezik a gyász érzésével. Gyászoljuk magunkat, a jövőről szőtt terveinket melyben boldog családként az életünket csak az öröm hatja át. De a valóság más lett. Nagyon nehéz időszak ez! S ehhez járulnak hozzá a sérült gyerekeknél oly gyakori napi nehézségek megoldása, az élet megszervezése, amiben nagyon- nagyon gyakran borul minden egy váratlan megbetegedés, állapot rosszabbodás miatt. Sokszor a szülőkben hihetetlen mértékű félelem gyűlik össze, mert féltik a gyermeküket, de bizonytalanok is, hogy jól tesznek-e bizonyos dolgokat. Jó lesz az a terápia, az a kezelés vagy éppen közösség a gyermekemnek vagy nem?  

Az elmúlt 14 évben számtalan családot ismertem meg és sajnos azt is láttam, hogy nagyon sokan teljesen háttérbe szorítják saját magukat ebben a küzdelemben. Teljesen kimerülnek, feszültté, kétségbeesetté válnak és nem találják  a kiutat.   Teszik a dolgukat a családért minden egyes nap, de egyre fáradtabban, elkeseredettebben, fásultabban..  

S ez érthető is hisz lelkileg és fizikailag is igen nagy próbatétel elé állítja a családot a sérült gyermek.

 

Azonban a lelki   megpróbáltatások, a sok feszültség, lemondás, félelem és aggodalom állandó  stresszben tartják a szervezetet, a belső szerveket, ami előbb utóbb különböző betegségekhez vezethet!

 

Én is ezt az életet éltem. Abszolút belülről ismerem ezeket a  problémákat, átéltem magam is őket. Azonban a kineziológia, az akupunktúra, a Schüssler sók és a Bach virágterápia segített talpra állnom és visszatalálnom régi önmagamhoz. Az akadályok már nem is voltak olyan nagyok, már megoldhatóakká váltak s egyre több nevetés és boldog érzés költözött a családunkba, ahogy leszakadtak a régi terhek és megtaláltam a helyemet és az utamat ebben a nehéz élethelyzetben. S ami még fontos, hogy ahogy én gyógyultam úgy gyógyult a családunk is. A fiamon is érezhető volt a változás! S akkor megláttam mindennek a jó oldalát is, a naposat. Rájöttem mennyi mindenben segített nekem az én beteg kisfiam, mennyi mindenre megtanított engem, hogy jobb emberré váljak. Örökre hálás leszek neki ezért is!

Ma már természetgyógyászként, kineziológusként segítem a hozzám fordulókat. Téged is, ha úgy érzed elakadtál és segítségre van szükséged. 

A kineziológia egy csodás lehetőség, hogy segítse a szervezetben bármilyen okból megborult egyensúlyt visszaállítani. A hatása igazán döbbenetes tud lenni. A gyógyulás egy folyamat, de már az első alkalmak után egyértelműen érezhető a változás. Pedig akinek összeomlott az élete annak egyáltalán nem olyan egyszerű megtennie azokat a lépéseket, amelyek kívülről könnyűnek látszanak.

Email:       kineziologusbp@gmail.com

 

 

“A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből” – R.Dawkins